Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
Tjen penge med affiliate marketing!
Tjen penge med affiliate marketing:
Den bedste måde hvorpå du kan få en høj indkomst på via internettet, er ved at starte din egen blog, facebookside eller hjemmeside, med et emne/indhold som du selv (og andre) går meget op i. Sæt siden/siderne op så den/de er overskuelig, og tilmeld dig herefter til nogle affiliate netværk, og tilføj herefter reklamer/links på din/dine side/sider, og se så pengene rulle ind på din konto.

En affiliate partner belønnes i form af provision, når vedkommende sender besøgende til annoncørens hjemmeside og disse besøgende gennemfører et køb, indtaster deres e-mail adresse, eller fortager en anden handling.

Hvad er et affiliate netværk og hvordan fungerer det?
Et affiliate netværk er et firma, der har en lang række annoncer og reklamer, som du kan sætte på din hjemmeside, blog, nyhedsbrev og alt andet, hvor du kan få vist dine reklamer online til dine læsere.
Når du er oprettet som bruger får du typisk adgang til over 100 kampagner, som spænder vidt fra store brands som Nike og Dell, og så ned til de små danske webshops. Der er altså et bredt udvalg af annoncører uanset hvilken niche du selv arbejder i.

Når du finder interessante programmer skal du ansøge om dem, for du får ikke bare adgang til alle brands. Du skal godkendes først, så affiliate netværket kigger på dine kanaler, for at sikre sig relevans for annoncøren. Det burde dog ikke være et problem, da det er i alles interesse at finde et godt match.

Når du så er godkendt til en bestemt kampagne, får du typisk adgang til en direkte URL og en række færdiglavede reklamer i forskellige dimensioner. Det giver dig flere muligheder for at lægge reklamer på din hjemmeside, blog, eller bare linke direkte i din tekst, eller via grafik, som du selv laver.
Du tjener penge hver gang en af dine besøgende klikker på linket, køber en vare gennem det, eller for hver tusinde gange annoncen bliver set. Det afhænger helt af betingelserne for det enkelte affiliate program. Det er noget du læser om, når du i første omgang ansøger om programmet.
I den fase er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om potentialet i indtjeningen. Det afhænger helt af antal besøgende, dit mål og hvilken handling du ønsker, at dine besøgende skal tage. Det er kort sagt op til dig at afgøre, hvad der er mest profitabelt at satse på.


Kom i gang med affiliate marketing?
Til at begynde med skal du have en blog, facebook side, og/eller hjemmeside, og så skal du bagefter tilmelde dig nogle affiliate netværk.
Opret feks. en GRATIS blog HER!

Når du har oprettet dig en blog, facebookside eller hjemmeside, så skal du tilmelde dig til et affiliate netværk. Det er dem som formidler kontakten mellem dig og de firmaer som betaler for salg/kunder/nyhedsbreve. Affiliate netværkene sporer de kliks du sender videre til firmaerne og registrerer når der er nogen som køber noget hos kunden. Det gør de ved nogle særlige links som sporer dem der klikker på dem ved hjælp af ‘cookies’. På den måde er de altså den uafhængige tredje part som sørger for at både affiliate og firma får valuta for pengene.

Der findes flere Affiliate netwærks - feks. TradeTracker , Partner-ads , Euroads , SmartResponce , NetBooster , TradeDoubler.

Vi kan/vil hermed varmt anbefale :

Partner-ads har rigtig mange kampagner, både salg, lead kampagner. Indenfor salgs kampagnerne ligger provisionen typisk mellem 5-20%. Partner-ads har en række kampagner de andre netværk ikke har, hvilket typisk er mindre webshops.