Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
Spar penge på dine dagligvarer
Danmark har nogle af Europas dyreste varer, hvis man kigger på normalprisen. Men vi elsker tilbudsaviser - og rigtigt mange varer bliver i Danmark købt på tilbud. Samvirke har et par gode råd til, hvordan du bliver bedre til at udnytte tilbudene og undgår at falde i supermarkedernes faldgruber:

1. Lær prisen at kende på de varer, du køber mest. Så er det nemt at slå til, når tilbuddet bliver godt. Hvis det er en vare, du bruger meget, så køb rigeligt ind, så du ikke skal købe den til normalpris i næste uge.

2. Supermarkederne ved, at du har flest penge først på måneden og færrest sidst på måneden. Derfor får du de største besparelser sidst på måneden.

3. Bruger du tilbudsavisen, så hold hovedet koldt og husk, at alle de andre varer ikke er på tilbud. Supermarkederne bruger tilbudsavisen til at lokke dig i butikken, for de ved, at du lægger hele indkøbet den dag ét sted.

Søg efter ugens tilbud på tværs af supermarkeder hos eTilbudsavis.dk

4. Husk at tjekke, om du kan nå at spise maden, inden den bliver for gammel. Ellers er et tilbud ikke meget værd. Husk også kun at købe det, du har brug for. Det kan dog godt betale sig på nogle fødevarer at købe STORT ind.. Du kan for eksempel hygge dig med at gå i de sjove etniske butikker og købe ti kilo ris, og spare en masse penge.

5. Hold øje og planlæg dine indkøb. Gængse varer som rugbrød og pålæg er ofte på tilbud 9 ud af 10 uger i en eller anden butikskæde.
Smør, øl, sodavand, bleer, hakket oksekød er blandt de varer, som du stort set altid kan finde på tilbud i mindst ét supermarked.

6. Billigt kød før lukketid - Hvis du vil købe billigt kød, så er det en god idé at møde op i supermarkedet om lørdagen lige før lukketid. Her vil butikkerne nemlig gerne vil af med de sidste kødpakker og derfor sætter de prisen ned. Her handler sparerådet altså om god og logisk timing, og så er der mange penge at spare.

7. Gå aldrig sulten i supermarkedet. Så køber du mere!

8. TJEK varene - Mange varer kommer nemlig fra den samme producent, og findes blot i forskellige indpakninger til forskellige priser..
feks. har DanskSupermarked og coop deres egen serier (Budget og X-tra), som er billigere end andre produkter, MEN kommer fra samme producenter!
Feks. er det kohberg som producerer Budget rugbrød, hvor du får det samme brød, blot til den halve pris!

9. Spar penge på jeres mad - STOP madspild!

10. Når du skal købe tøj, sko, parfume m.m. SÅ kan der ofte være penge at spare ved at handle online - Vi har her lavet en lille samling af nogle gode webshops


Eovendo.dk